Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1273 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1310 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1314 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1342 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3476 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3483 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3496 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityformsuserregistration/class-gf-user-registration.php on line 984 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 32 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27 StudeerSlim Utrecht | Tentamentrainingen en bijles UU en HU

StudeerSlim Utecht

StudeerSlim biedt bijles en tentamentrainingen aan studenten in Utrecht. Wij garanderen een hoge kwaliteit van de bijles en tentamentrainingen, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze excellente docenten stomen jou klaar voor je tentamen. Zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint!

Geschiedenis

StudeerSlim biedt tentamentrainingen en bijles voor studenten en is al sinds 2008 een begrip in Groningen. StudeerSlim onderscheidt zich door hoogstaande kwaliteit voor een lage prijs. Vooral de kwaliteit van het lespakket en de docent is bepalend of een tentamentraining inderdaad effectief is. Daarom hanteren wij een strenge selectie van docenten. Ook wordt het lesmateriaal zorgvuldig samengesteld en continu vernieuwd. Tenslotte kiest StudeerSlim voor een individuele benadering in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Sinds kort is StudeerSlim ook actief in Utrecht. Hier proberen wij zo veel mogelijk studenten te ondersteunen bij hun studie, zodat zij zicht op de best mogelijke manier kunnen ontwikkelen. Naast bijles zal StudeerSlim Utrecht binnenkort ook tentamentrainingen aanbieden.

100% Slagingsgarantie

Bij StudeerSlim zijn we zeker van onze zaak: Wij helpen jou je tentamen te halen. Haal jij het tentamen onverhoopt niet? Geen probleem! Met de slagingsgarantie van StudeerSlim volg jij de hertentamentraining 100% gratis.

Tentamentrainingen in Utrecht

StudeerSlim Utrecht biedt binnenkort ook tentamentrainingen aan voor studies aan de UU. Houd de overzichtspagina’s van jouw studie goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingen!

Ervaringen

Pieter – Tentamentraining Europees Recht:

“Europees Recht is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Rechten en IB/IO. Ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining van StudeerSlim. De cursus was erg goed georganiseerd en het lespakket en de docent hebben me echt geholpen.”

Arslan – Economics and Business Economics:

“Toen ik ging studeren had ik moeite om mijn tentamens te halen. Door het volgen van bijles en tentamentrainingen bij StudeerSlim sta ik nu gemiddeld een 8,5. Mijn dank gaat uit naar StudeerSlim!”

Janine – Tentamentraining Statistiek Psychologie:

“Ik heb twee cursussen bij StudeerSlim gevolgd en ben er absoluut over te spreken. Tijdens de tentamentraining wordt de theorie besproken en duidelijk uitgelegd. Er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Verder was er alle ruimte om vragen te stellen.”

Op zoek naar bijles?

Ben jij op zoek naar bijles voor de UU of HU? Meld je nu aan voor bijles van StudeerSlim. De beste bijles van Utrecht. Onze docenten staan voor je klaar om jou te helpen bij lastige vakken. Zodat jij een dikke voldoende haalt op je volgende tentamen!