Tentamentraining Bedrijfseconomie Stenden - 2 (3x2 uur) - € 60

  • Semester 2 (3x2 uur)
  • Kosten: €60
  • Locatie: Rengerslaan 8, Leeuwarden

Voor de studie Small Business en Retail Management aan Stenden Hogeschool Leeuwarden wordt in periode 2 de tentamentraining Bedrijfseconomie aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je tentamen en eventuele laatste aspecten van het portfolio.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Bedrijfseconomie Stenden!

Rooster:

Dinsdag, 16 januari: 15:00u tot 17:00u
Vrijdag, 19 januari: 11:00u tot 13:00u
Dinsdag, 23 januari: 11:00u tot 13:00u

Tentamentraining De Retailorganisatie Stenden - 2 (3x2 uur) - € 60

  • Semester 2 (3x2 uur)
  • Kosten: €60
  • Locatie: Rengerslaan 8, Leeuwarden
  • Docent: Rosanne Varekamp

Voor de studie Small Business en Retail Management aan Stenden Hogeschool Leeuwarden wordt in periode 2 de tentamentraining De Retailorganisatie aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je tentamen.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining De Retailorganisatie Stenden!

Rooster:

Dinsdag, 16 januari: 11:00u tot 13:00u
Vrijdag, 19 januari: 13:30u tot 15:30u
Dinsdag, 23 januari: 13:30u tot 15:30u

SBRM Stenden

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor de studie Small Business & Retail Management (SBRM) aan Stenden Hogeschool Leeuwarden. Met een tentamentraining SBRM Stenden bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining word je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor SBRM aan de Stenden Hogeschool. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via leeuwarden@studeerslim.nl!