Tentamentraining Mathematics for minor Finance RUG - 1a (4 x 3 uur) - € 110

  • Semester 1a (4 x 3 uur)
  • Kosten: €110
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 31/10/2019

Voor de studie minor Finance (Bedrijfskunde) aan Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 1a de tentamentraining Mathematics for minor Finance aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je tentamen.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Mathematics for minor Finance RUG!

Rooster:

Rooster volgt nog

Tentamentraining Mathematics for Pre-MSc RUG - 1a (4 x 3 uur) - € 110

  • Semester 1a (4 x 3 uur)
  • Kosten: €110
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 06/11/2019

Voor de studie Pre-MSc aan Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 1a de tentamentraining Mathematics for Pre-MSc aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je tentamen.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Mathematics for Pre-MSc RUG!

Rooster:

- Woensdag 30 oktober: 09.15u - 12.15u
- Donderdag 31 oktober: 09.15u - 12.15u
- Vrijdag 1 november: 12.30u - 15.30u
- Dinsdag 5 november: 09.15u - 12.15u

Pre-MSc/Minor FEB

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor Pre-Masters en Minors aan de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde (FEB) RUG. Met een tentamentraining voor je Pre-MSC of Minor FEB RUG bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining wordt je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hierboven vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor de Pre-Masters en Minors FEB van de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via feb@studeerslim.nl of meld je aan voor onze bijles!