Tentamentraining Methoden en technieken van onderzoek RUG - 1b (3 x 3uur) - € 85,00

  • Semester 1b (3 x 3uur)
  • Kosten: €85,00
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 13/01/2020

Voor de studie Pedagogische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 1b de tentamentraining Methoden en technieken van onderzoek in de sociale wetenschappen RUG aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je tentamen. Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Methoden en technieken van onderzoek RUG!

Rooster:

Dinsdag, 7 januari: 19.00 - 22.00u
Woensdag, 8 januari: 19.00 - 22.00u
Vrijdag, 10 januari: 19.00 - 22.00u

Pedagogische Wetenschappen

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een tentamentraining Pedagogische Wetenschappen RUG bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining word je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via gmw@studeerslim.nl!