Hertentamentraining Testtheorie RUG - 1b - € 85,00

  • Semester 1b
  • Kosten: €85,00
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 29/01/2019

Voor de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 1b de tentamentraining Testtheorie aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je hertentamen. De training zal drie keer drie uren worden gegeven.

Bereid je optimaal voor op je hertentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Testtheorie RUG!

Rooster:

- Zondag 20 januari: 15.45u - 18.45u
- Zaterdag 26 januari: 15.45u - 18.45u
- Zondag 27 januari: 15.45u - 18.45u

Pedagogische Wetenschappen

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een tentamentraining Pedagogische Wetenschappen RUG bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining word je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via gmw@studeerslim.nl!