Tentamentraining Statistics I for IB final exam RUG - 2a (3x3 uur) - € 85

  • Semester 2a (3x3 uur)
  • Kosten: €85
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 01/04/2019
  • Docent: Björn de Kruijf

Voor de studie International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 2a de tentamentraining Statistics I for IB final exam aangeboden. Tijdens de training word je door een excellente docent klaargestoomd voor je eindtentamen aan de hand van een speciaal samengesteld lespakket.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Statistics I for IB final exam RUG!

Rooster:

Dinsdag 26 maart: 9.15 - 12.15
Woensdag 27 maart: 9.15 - 12.15
Donderdag 28 maart: 9.15 - 12.15

LET OP: VOL!*

* Als je je aanmeldt, kom je op onze wachtlijst.

International Business

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor de studie International Business (IB) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een tentamentraining International Business (IB) RUG bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining word je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor International Business (IB) aan de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via feb@studeerslim.nl!