Tentamentraining Statistics I for IB RUG - 2a (3 x 3 uur) - € 85

  • Semester 2a (3 x 3 uur)
  • Kosten: €85
  • Locatie: Online
  • Tentamen: 23/06/2020

Voor de studie International Business aan Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 2a de tentamentraining Statistics I for IB aangeboden. Tijdens de training word je door de docent optimaal voorbereid op je tentamen.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Statistics I for IB RUG!

Rooster:

- Vrijdag 19 juni: 10.00u - 13.00u
- Zaterdag 20 juni: 10.00u - 13.00u
- Zondag 21 juni: 10.00u - 13.00u

International Business

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor de studie International Business (IB) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een tentamentraining International Business (IB) RUG bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining word je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor International Business (IB) aan de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via feb@studeerslim.nl!