Tentamentraining Macroeconomics for E&BE resit RUG - 2a (3x3 uur) - € 85

  • Semester 2a (3x3 uur)
  • Kosten: €85
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 05/04/2019

Voor de studies E&BE, minor Finance en Pre-MSc Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 2a de tentamentraining Macroeconomics for E&BE resit aangeboden. Macroeconomics for E&BE kan een lastig vak zijn, maar tijdens een tentamentraining word jij door een excellente docent klaargestoomd voor je herkansing aan de hand van een speciaal samengesteld lespakket.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Macroeconomics for E&BE resit RUG!

Rooster:

Vrijdag 29 maart: 15.45 - 18.45
Zaterdag 30 maart: 9.15 - 12.15
Maandag 1 april: 9.15 - 12.15

LET OP: BIJNA VOL, SCHRIJF JE SNEL IN!

Bedrijfskunde

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor de studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een tentamentraining Bedrijfskunde RUG bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining wordt je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hierboven vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor Bedrijfskunde aan de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via feb@studeerslim.nl!