Tentamentrainingen RUG

StudeerSlim biedt tentamentrainingen en bijles aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Wij hebben het grootste en beste aanbod van tentamentrainingen RUG, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze docenten stomen jou klaar voor je tentamen met een uniek lespakket. Zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint!

Uniek lespakket

Bij StudeerSlim wordt gewerkt met unieke lespakketten. Deze speciaal worden ontwikkeld voor de studenten die een tentamentraining volgen bij StudeerSlim. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Tijdens de trainingen wordt de theorie besproken en wordt er veel geoefend met mogelijke tentamenvragen.

100% Slagingsgarantie

Bij StudeerSlim zijn we zeker van onze zaak: Wij helpen jou je tentamen te halen. Haal jij het tentamen onverhoopt niet? Geen probleem! Met de slagingsgarantie van StudeerSlim volg jij de hertentamentraining 100% gratis.

Tentamentrainingen in Groningen (RUG)

StudeerSlim Groningen heeft het grootste en beste aanbod tentamentrainingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Check nu op de overzichtspagina van jouw studie welke tentamentrainingen er deze periode worden aangeboden!

Ervaringen

Pieter – Tentamentraining Europees Recht:

“Europees Recht is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Rechten en IB/IO. Ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining van StudeerSlim. De cursus was erg goed georganiseerd en het lespakket en de docent hebben me echt geholpen.”

Arslan – Economics and Business Economics:

“Toen ik naar Groningen kwam had ik moeite om mijn tentamens te halen. Door het volgen van bijles en tentamentrainingen bij StudeerSlim sta ik nu gemiddeld een 8,5. Mijn dank gaat uit naar StudeerSlim!”

Janine – Tentamentraining Statistiek Psychologie:

“Ik heb twee cursussen bij StudeerSlim gevolgd en ben er absoluut over te spreken. Tijdens de tentamentraining wordt de theorie besproken en duidelijk uitgelegd. Er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Verder was er alle ruimte om vragen te stellen.”

Op zoek naar bijles?

Ben jij op zoek naar bijles voor de Rijksuniversiteit Groningen? Meld je nu aan voor bijles RUG van StudeerSlim. De beste bijles van Groningen. Onze docenten staan voor je klaar om jou te helpen bij lastige vakken. Zodat jij een dikke voldoende haalt op je volgende tentamen!