Bijles en tentamentrainingen Hanzehogeschool Groningen

StudeerSlim biedt tentamentrainingen en bijles aan studenten van de Hanzehogeschool Groningen. Wij hebben het grootste en beste aanbod van tentamentrainingen Hanzehogeschool, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze docenten stomen jou klaar voor je tentamen met een uniek lespakket. Zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint!

Bijles in Groningen

De bijles kan worden gegeven op een locatie naar keuze in Groningen. Bijvoorbeeld thuis, of op een handige openbare plek, zoals op de universiteit of in de bibliotheek.

100% Slagingsgarantie

Bij StudeerSlim zijn we zeker van onze zaak: Wij helpen jou je tentamen te halen. Haal jij na het volgen van onze tentamentraining het tentamen onverhoopt niet? Geen probleem! Dan volg jij gratis de hertentamentraining van het betreffende vak.

Aanbod tentamentrainingen Hanzehogeschool Groningen

Ervaringen

Youssef – Tentamentraining Bedrijfseconomie SBRM:

“Tijdens de tentamentraining is de gehele theorie van het vak behandeld en hebben we veel geoefend met examenvragen. Eerst begreep ik niet veel van het vak, maar nu ga ik een stuk zelfverzekerder naar het tentamen toe!”

Julia – Bijles HBO-Recht:

“Ik studeer HBO-Recht aan de Hanze en vond het aan het begin van mijn studie lastig om de vele stof te leren. Ik was bang dat ik mijn BSA niet ging halen. Met de bijles van StudeerSlim voor Juridische Methoden en Technieken en Europees Recht heb ik nu zelfs mijn propedeuse in 1 jaar gehaald!”

Pim – Bijles Commerciële Calculaties:

“De docent legde de stof helder uit. Ook kon ik alle vragen stellen die ik had. Dankzij de bijlessen begrijp ik het vak veel beter dan met alleen het volgen van de colleges. Het is voor mij een goede aanvulling op de moeilijke vakken van de studie SBRM.”

Op zoek naar bijles?

Wordt er geen tentamentraining aangeboden voor jouw studie aan de Hanzehogeschool Groningen? Meld je nu aan voor bijles van StudeerSlim. Onze docenten staan voor je klaar om jou te helpen bij lastige vakken. Zodat jij een dikke voldoende haalt op je volgende tentamen!

Aanbod bijles Hanzehogeschool Groningen

StudeerSlim biedt bijles Hanzehogeschool voor veel verschillende faculteiten. Kun jij extra hulp gebruiken bij een vak? Meld je nu aan voor de bijles.