Ervaringen

Marije – Tentamentraining SBRM:

“Ik kon tijdens de tentamentraining veel vragen stellen en de stof werd duidelijk uitgelegd. Ook hebben we veel oefenvragen gemaakt, waardoor ik echt voorbereid was op het tentamen. Bedankt StudeerSlim!”

Ricardo – Bijles Toegepaste Bedrijfskunde:

“Toen ik doorstroomde van het MBO naar het HBO vond ik mijn studie en met name de economische vakken lastig. Dankzij de uitleg van de docent bij de bijlessen heb ik echt geleerd hoe ik door de stof heen moet gaan en gaat mijn studie stukken beter.”

Lisa – Bijles Small Business & Retail Management (SBRM) Leeuwarden

“Een zeer goede docent. Veel geleerd van deze bijlessen.”

Bijles en tentamentrainingen Stenden Hogeschool Leeuwarden

StudeerSlim biedt tentamentrainingen aan studenten van Stenden Hogeschool Leeuwarden. Wij hebben het grootste en beste aanbod tentamentrainingen Stenden, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze docenten stomen jou klaar voor je tentamen met een uniek lespakket. Zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint!

Uniek lespakket

Bij StudeerSlim wordt gewerkt met unieke lespakketten. Deze speciaal worden ontwikkeld voor de studenten die een tentamentraining volgen bij StudeerSlim. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Tijdens de trainingen wordt de theorie besproken en wordt er veel geoefend met mogelijke tentamenvragen.

100% Slagingsgarantie

Bij StudeerSlim zijn we zeker van onze zaak: Wij helpen jou je tentamen te halen. Haal jij na het volgen van onze tentamentraining het tentamen onverhoopt niet? Geen probleem! Dan volg jij gratis de hertentamentraining van het betreffende vak.

Aanbod bijles Stenden Hogeschool Leeuwarden

StudeerSlim biedt bijles Stenden voor veel verschillende studies. Kun jij extra hulp gebruiken bij een vak? Meld je nu aan voor de bijles.

Aanbod tentamentrainingen Stenden Hogeschool Leeuwarden

Op zoek naar bijles?

Met de bijles van StudeerSlim bereid jij je optimaal voor op je tentamens. Samen met de docent ga jij door de stof en kun je al je vragen stellen. Meld je nu aan!