StudeerSlim Groningen

StudeerSlim biedt bijles en tentamentrainingen aan studenten in Groningen. Wij garanderen een hoge kwaliteit van de bijles en tentamentrainingen, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze excellente docenten stomen jou klaar voor je tentamen. Zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint!

Geschiedenis

StudeerSlim biedt tentamentrainingen en bijles voor studenten in Groningen sinds 2008. StudeerSlim onderscheidt zich door hoogstaande kwaliteit voor een lage prijs. Vooral de kwaliteit van het lespakket en de docent is bepalend of een tentamentraining inderdaad effectief is. Daarom hanteren wij een strenge selectie van docenten. Ook wordt het lesmateriaal zorgvuldig samengesteld en continu vernieuwd. Tenslotte kiest StudeerSlim voor een individuele benadering in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Bijles in Groningen

De bijles kan worden gegeven op een locatie naar keuze in Groningen. Bijvoorbeeld thuis, of op een handige openbare plek, zoals op de hogeschool, universiteit of in de bibliotheek.

100% Slagingsgarantie

Bij StudeerSlim zijn we zeker van onze zaak: Wij helpen jou je tentamen te halen. Haal jij het tentamen onverhoopt niet? Geen probleem! Met de slagingsgarantie van StudeerSlim volg jij de hertentamentraining 100% gratis.

Tentamentrainingen in Groningen

StudeerSlim Amsterdam biedt binnenkort ook tentamentrainingen aan voor studies aan de UVA en VU. Houd de overzichtspagina’s van jouw studie goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingen!

Ervaringen

Pieter – Tentamentraining Europees Recht:

“Europees Recht is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Rechten en IB/IO. Ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining van StudeerSlim. De cursus was erg goed georganiseerd en het lespakket en de docent hebben me echt geholpen.”

Mariëtte – Bijles Statistiek 2:

“Ik vond Statistiek het moeilijkste onderdeel van de studie Psychologie. Doordat de docent alles helder uitlegde en we veel hebben geoefend begrijp ik het nu echt. Ik heb een 8 gehaald voor mijn tentamen en bovendien is de kennis nu erg handig bij het schijven van mijn scriptie!”

Ralf – Bijles Mathematics:

“Door de bijlessen kreeg ik inzicht in het vak Mathematics. Ik heb veel geleerd van de bijles en het was zeker het geld waard, omdat het een belangrijk onderdeel van de bachelor is.”

Arslan – Economics and Business Economics:

“Toen ik ging studeren had ik moeite om mijn tentamens te halen. Door het volgen van bijles en tentamentrainingen bij StudeerSlim sta ik nu gemiddeld een 8,5. Mijn dank gaat uit naar StudeerSlim!”

Janine – Tentamentraining Statistiek Psychologie:

“Ik heb twee cursussen bij StudeerSlim gevolgd en ben er absoluut over te spreken. Tijdens de tentamentraining wordt de theorie besproken en duidelijk uitgelegd. Er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Verder was er alle ruimte om vragen te stellen.”

Op zoek naar bijles?

Ben jij op zoek naar bijles voor de RUG of Hanzehogeschool? Meld je nu aan voor bijles van StudeerSlim. De beste bijles van Groningen. Onze docenten staan voor je klaar om jou te helpen bij lastige vakken. Zodat jij een dikke voldoende haalt op je volgende tentamen!