Het team

Jasper Brouwers

Jasper Brouwers

Algemeen directeur

Sinds september 2016 is Jasper eigenaar van StudeerSlim en stuurt hij het team van coördinatoren aan. De in 2008 ingeslagen weg van StudeerSlim om kwalitatief hoogwaardige tentamentrainingen en bijles voor studenten aan te bieden gaat hij voortzetten en uitbreiden, ook op nieuwe terreinen. Zijn visie is om met StudeerSlim zo veel mogelijk studenten te helpen om het beste uit hun studie te halen.

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Coördinator Scholieren (LeerSlim) & mbo

Dorina is algemeen coördinator van LeerSlim, een onderdeel van StudeerSlim dat gespecialiseerd is in huiswerkbegeleiding en bijles voor de middelbare school. Als Onderwijskundige ondersteunt zij leerlingen op de huiswerkbegeleiding in planning, motivatie en leerstrategieën. Daarnaast is Dorina coördinator mbo bij StudeerSlim en is zij verantwoordelijk voor de studiebegeleiding en coaching van studenten.

Irma Kootstra

Coördinator FEB

Isabelle Perdon

Coördinator Rechten

Suz Amedi

Coördinator GMW

Rosanne Varekamp

Rosanne Varekamp

Coördinator Hbo

Rosanne is student SBRM (Small Business & Retail Management) aan Stenden Hogeschool Leeuwarden en coördinator van de hbo-afdeling van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van de Hanzehogeschool Groningen en Stenden Hogeschool Leeuwarden, zodat ook op deze instituten zo veel mogelijk studenten kwalitatief hoogwaardige ondersteuning geboden wordt bij hun studie.