Het team

Jasper Brouwers

Jasper Brouwers

Algemeen directeur

Sinds september 2016 is Jasper eigenaar van StudeerSlim en stuurt hij het team van coördinatoren aan. De in 2008 ingeslagen weg van StudeerSlim om kwalitatief hoogwaardige tentamentrainingen en bijles voor studenten aan te bieden gaat hij voortzetten en uitbreiden, ook op nieuwe terreinen. Zijn visie is om met StudeerSlim zo veel mogelijk studenten te helpen om het beste uit hun studie te halen.

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Coördinator scholieren, mbo & studiecoaching

Dorina is algemeen coördinator van LeerSlim, een onderdeel van StudeerSlim gespecialiseerd in begeleiding voor middelbare scholieren. Als Onderwijskundige ondersteunt zij bij LeerSlim en StudeerSlim Studiecoaching leerlingen en studenten in planning, motivatie en leerstrategieën. Daarnaast is Dorina coördinator mbo en houdt zij zich bezig met marketing & branding van StudeerSlim.

Ferdi van der Spoel

Ferdi van der Spoel

Coördinator FEB

Ferdi is bezig met de master Accountancy aan Rijksuniversiteit Groningen en is coördinator van de FEB-afdeling van StudeerSlim. Hij houdt zich bezig met het organiseren van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van deze faculteit. Zijn doel is om studenten optimaal voorbereid te krijgen voor de tentamens.

Sanne Martena

Sanne Martena

Coördinator GMW

Sanne is een derdejaars sociologie studente en gaat komend jaar ook de uitdaging van een bestuursjaar aan bij studievereniging Sociëtas. Daarnaast zal ze als coördinator van de afdeling GMW aan de slag gaan. Ze onderhoudt hierbij het contact met zowel docenten als studenten voor het organiseren van de bijlessen en tentamentrainingen. Ze heeft als doel om studenten te koppelen aan de passende docent en daarmee te zorgen voor bijlessen en trainingen op maat.

Kim Grootkarzijn

Kim Grootkarzijn

Coördinator Rechten & Bèta

Kim is student Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en zit momenteel in haar laatste jaar van de bachelor. Daarnaast is zij coördinator van de afdeling Rechten van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met het organiseren van bijlessen en tentamentrainingen voor vakken van de studie Rechten. Haar primaire doelstelling is het aanbieden van een breed scala aan tentamentrainingen en bijlessen, zodat iedere klant kan worden ondersteund op de manier die bij hem of haar past. Daarnaast is Kim coördinator van de afdeling Bèta van StudeerSlim.

Rosanne Varekamp

Rosanne Varekamp

Coördinator Hbo

Rosanne is student SBRM (Small Business & Retail Management) aan Stenden Hogeschool Leeuwarden en coördinator van de hbo-afdeling van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van de Hanzehogeschool Groningen en Stenden Hogeschool Leeuwarden, zodat ook op deze instituten zo veel mogelijk studenten kwalitatief hoogwaardige ondersteuning geboden wordt bij hun studie.