Het team

Jasper Brouwers

Jasper Brouwers

Algemeen directeur

Sinds september 2016 is Jasper eigenaar van StudeerSlim en stuurt hij het team van coördinatoren aan. De in 2008 ingeslagen weg van StudeerSlim om kwalitatief hoogwaardige tentamentrainingen en bijles voor studenten aan te bieden gaat hij voortzetten en uitbreiden, ook op nieuwe terreinen. Zijn visie is om met StudeerSlim zo veel mogelijk studenten te helpen om het beste uit hun studie te halen.

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Coördinator scholieren, mbo & studiecoaching

Dorina is algemeen coördinator van LeerSlim, een onderdeel van StudeerSlim gespecialiseerd in begeleiding voor middelbare scholieren. Als Onderwijskundige ondersteunt zij bij LeerSlim en StudeerSlim Studiecoaching leerlingen en studenten in planning, motivatie en leerstrategieën. Daarnaast is Dorina coördinator mbo en houdt zij zich bezig met marketing & branding van StudeerSlim.

Rosanne Varekamp

Rosanne Varekamp

Coördinator Hbo

Rosanne is student SBRM (Small Business & Retail Management) aan Stenden Hogeschool Leeuwarden en coördinator van de hbo-afdeling van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van de Hanzehogeschool Groningen en Stenden Hogeschool Leeuwarden, zodat ook op deze instituten zo veel mogelijk studenten kwalitatief hoogwaardige ondersteuning geboden wordt bij hun studie.

Irma Kootstra

Irma Kootstra

Coördinator FEB

Irma doet de masters Marketing Management en Marketing Intelligence aan Rijksuniversiteit Groningen en is coördinator van de FEB afdeling van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met het organiseren van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van de FEB afdeling. Haar doel is om studenten, daar waar nodig, op een kwalitatief hoog niveau hulp aan te kunnen bieden.

Suz Amedi

Suz Amedi

Coördinator GMW

Suz is momenteel student Pedagogische Wetenschappen en zit in haar laatste jaar. Daarnaast is ze coördinator van de GMW afdeling van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met het organiseren van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van de GMW afdeling. Zij heeft als doel toegankelijk te zijn voor de studenten en hen een kwalitatief hoog en zo passend mogelijk aanbod aan bijlessen- en trainingen te geven.