Het team

Jasper Brouwers

Jasper Brouwers

Algemeen directeur

Sinds september 2016 is Jasper eigenaar van StudeerSlim en stuurt hij het team van coördinatoren aan. De in 2008 ingeslagen weg van StudeerSlim om kwalitatief hoogwaardige tentamentrainingen en bijles voor studenten aan te bieden gaat hij voortzetten en uitbreiden, ook op nieuwe terreinen. Zijn visie is om met StudeerSlim zo veel mogelijk studenten te helpen om het beste uit hun studie te halen.

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Dorina van Delft

Coördinator Scholieren (LeerSlim) & mbo

Dorina is algemeen coördinator van LeerSlim, een onderdeel van StudeerSlim dat gespecialiseerd is in huiswerkbegeleiding en bijles voor de middelbare school. Als Onderwijskundige ondersteunt zij leerlingen op de huiswerkbegeleiding in planning, motivatie en leerstrategieën. Daarnaast is Dorina coördinator mbo bij StudeerSlim en is zij verantwoordelijk voor de studiebegeleiding en coaching van studenten.

Evi Gorter

Evi Gorter

Coördinator FEB

Evi is derdejaars student Bedrijfskunde en doet daarnaast dit jaar de minor Finance. Naast haar studie volgt zij het Honours College. Als coördinator streeft zij er naar FEB-studenten optimaal te ondersteunen bij hun studie door, voor zo veel mogelijk vakken van de studies van deze faculteit, tentamentrainingen en bijlessen van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

Jarieke Timmerman

Jarieke Timmerman

Coördinator Rechten

Sinds maart 2017 is Jarieke werkzaam bij StudeerSlim als docent, waar ze o.a. tentamentrainingen voor het vak Rechtseconomie heeft gegeven. Na de bachelor Rechtsgeleerdheid en Honours College volgt Jarieke nu de master Privaatrecht. Naast haar werkzaamheden als coördinator Rechten bij StudeerSlim is Jarieke ook actief als bestuurder van de Civielrechtelijke Vereniging Diephuis.

Madelon Meijers

Madelon Meijers

Coördinator GMW

Na afronding van de bachelor Pedagogische Wetenschappen en het Honours College is Madelon begonnen aan de master Orthopedagogiek. Als coördinator Gedrags- en Maatschappijwetenschappen vindt zij het belangrijk dat de docent de vraag van de student kan beantwoorden. Daarom zal ze zich altijd inzetten om een geschikte docent te vinden voor elke student. Naast haar werkzaamheden als coördinator is Madelon ook werkzaam docent voor o.a. statistiekvakken bij StudeerSlim.

Rosanne Varekamp

Rosanne Varekamp

Coördinator Hbo

Rosanne is student SBRM (Small Business & Retail Management) aan Stenden Hogeschool Leeuwarden en coördinator van de hbo-afdeling van StudeerSlim. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van bijlessen en tentamentrainingen voor studies van de Hanzehogeschool Groningen en Stenden Hogeschool Leeuwarden, zodat ook op deze instituten zo veel mogelijk studenten kwalitatief hoogwaardige ondersteuning geboden wordt bij hun studie.