Bijles RUG

StudeerSlim biedt naast tentamentrainingen ook bijles aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Wij hebben het grootste en beste aanbod van bijlessen, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze docenten zijn excellente studenten en begrijpen goed wat jij lastig vindt. Samen gaan jullie door de stof en is er ruimte om al je vragen te stellen, zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint! Meld je nu aan!

Slimme keuze

Soms kun je bij een moeilijk vak wel wat extra hulp gebruiken. In de grote collegezalen is niet altijd ruimte voor persoonlijke aandacht. Tijdens de bijles RUG van StudeerSlim kun je al je vragen stellen en helpen wij je de stof te begrijpen. Een slimme keuze dus.

Excellente docenten

De docenten van StudeerSlim zijn excellente studenten met hoger dan een 8. Zij staan dicht bij de stof van jouw tentamen en weten als geen ander welke moeilijkheden er zijn. Zij helpen jou door de stof heen, geven je tips hoe jij je het beste kunt voorbereiden en beantwoorden al je vragen!

Bijles in Groningen

De bijles kan worden gegeven op een locatie naar keuze in Groningen. Bijvoorbeeld thuis, of op een handige openbare plek, zoals op de universiteit of in de bibliotheek.

Naast individuele bijles ook groepsbijles

Bij StudeerSlim kun je naast individuele bijles ook groepsbijles volgen, met bijvoorbeeld vrienden of studiegenoten. Je volgt al bijles vanaf €12,50 per uur. Check nu tarieven voor meer informatie.

Ervaringen

Mariëtte – Bijles Statistiek 2:

“Ik vond Statistiek het moeilijkste onderdeel van de studie Psychologie. Doordat de docent alles helder uitlegde en we veel hebben geoefend begrijp ik het nu echt. Ik heb een 8 gehaald voor mijn tentamen en bovendien is de kennis nu erg handig bij het schijven van mijn scriptie!”

Arslan – Economics and Business Economics:

“Toen ik naar Groningen kwam had ik moeite om mijn tentamens te halen. Door het volgen van bijles en tentamentrainingen bij StudeerSlim sta ik nu gemiddeld een 8,5. Mijn dank gaat uit naar StudeerSlim!”

Ralf – Bijles Mathematics:

“Door de bijlessen kreeg ik inzicht in het vak Mathematics. Ik heb veel geleerd van de bijles en het was zeker het geld waard, omdat het een belangrijk onderdeel van de bachelor is.”

Aanbod bijles Rijksuniversiteit Groningen

StudeerSlim biedt bijles RUG voor veel verschillende studies. Kun jij extra hulp gebruiken bij een vak? Meld je dan aan voor de bijles.

Al gekeken voor een tentamentraining RUG?

StudeerSlim heeft het grootste en beste aanbod tentamentrainingen in Groningen en Leeuwarden.
Check nu welke trainingen er deze periode voor jouw studie worden gegeven en schrijf je in voor een tentamentraining!