Bijles Hanzehogeschool

StudeerSlim biedt naast tentamentrainingen ook bijles aan studenten van de Hanzehogeschool. Wij hebben het grootste en beste aanbod van bijlessen, waardoor jij slaagt voor de moeilijkste vakken. Onze docenten zijn excellente studenten en begrijpen goed wat jij lastig vindt. Samen gaan jullie door de stof en is er ruimte om al je vragen te stellen, zodat jij optimaal voorbereid aan je tentamens begint! Meld je nu aan!

Slimme keuze

Soms kun je bij een moeilijk vak wel wat extra hulp gebruiken. In de grote collegezalen is niet altijd ruimte voor persoonlijke aandacht. Tijdens de bijles Hanzehogeschool van StudeerSlim kun je al je vragen stellen en helpen wij je de stof te begrijpen. Een slimme keuze dus.

Excellente docenten

De docenten van StudeerSlim zijn excellente studenten met hoger dan een 8. Zij staan dicht bij de stof van jouw tentamen en weten als geen ander welke moeilijkheden er zijn. Zij helpen jou door de stof heen, geven je tips hoe jij je het beste kunt voorbereiden en beantwoorden al je vragen!

Bijles in Groningen

De bijles kan worden gegeven op een locatie naar keuze in Groningen. Bijvoorbeeld thuis, of op een handige openbare plek, zoals bij jou op de hogeschool of in de bibliotheek.

Naast individuele bijles ook groepsbijles

Bij StudeerSlim kun je naast individuele bijles ook groepsbijles volgen, met bijvoorbeeld vrienden of studiegenoten. Je volgt al bijles vanaf €12,50 per uur. Check nu tarieven voor meer informatie.

Ervaringen

Julia – Bijles HBO-Recht:

“Ik studeer HBO-Recht aan de Hanze en vond het aan het begin van mijn studie lastig om de vele stof te leren. Ik was bang dat ik mijn BSA niet ging halen. Met de bijles van StudeerSlim voor Juridische Methoden en Technieken en Europees Recht heb ik nu zelfs mijn propedeuse in 1 jaar gehaald!”

Youssef – Tentamentraining Bedrijfseconomie SBRM:

“Tijdens de tentamentraining is de gehele theorie van het vak behandeld en hebben we veel geoefend met examenvragen. Eerst begreep ik niet veel van het vak, maar nu ga ik een stuk zelfverzekerder naar het tentamen toe!”

Pim – Bijles Commerciële Calculaties:

“De docent legde de stof helder uit. Ook kon ik alle vragen stellen die ik had. Dankzij de bijlessen begrijp ik het vak veel beter dan met alleen het volgen van de colleges. Het is voor mij een goede aanvulling op de moeilijke vakken van de studie SBRM.”

Aanbod bijles Hanzehogeschool Groningen

StudeerSlim biedt bijles Hanzehogeschool voor veel verschillende faculteiten. Kun jij extra hulp gebruiken bij een vak? Meld je dan aan voor de bijles.

Al gekeken voor een tentamentraining Hanzehogeschool?

StudeerSlim heeft het grootste en beste aanbod tentamentrainingen in Groningen en Leeuwarden.
Check nu welke trainingen er deze periode voor jouw studie worden gegeven en schrijf je in voor een tentamentraining!