Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1273 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1310 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1314 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1342 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3476 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3483 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3496 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityformsuserregistration/class-gf-user-registration.php on line 984 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 32 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/e/2/0/studeerslim.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27 StudeerSlim Tentamentrainingen en Bijles | Algemene informatie

Over StudeerSlim

Sinds 2008

StudeerSlim biedt tentamentrainingen en bijles voor studenten in Groningen sinds 2008. StudeerSlim onderscheidt zich door hoogstaande kwaliteit voor een lage prijs. Vooral de kwaliteit van het lespakket en de docent is bepalend of een tentamentraining inderdaad effectief is. Daarom hanteren wij een strenge selectie van docenten. Ook wordt het lesmateriaal zorgvuldig samengesteld en continu vernieuwd. Tenslotte kiest StudeerSlim voor een individuele benadering in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Een nieuwe huisstijl, hetzelfde hoogwaardige onderwijs

In augustus 2017 is de nieuwe huisstijl van StudeerSlim officieel gelanceerd. Een frisse start van het nieuwe collegejaar, waarin hetzelfde excellente onderwijs wordt voortgezet en uitgebreid. In het nieuwe collegejaar is het ons doel nog meer studenten ondersteuning te bieden bij hun studie en de ontwikkeling van hun talent.

Tentamentrainingen

Opbouw van de trainingen

Onze tentamentrainingen bestaan uit drie, vier of vijf lessen van drie uur. Hier wordt de gehele stof van het tentamen behandeld, wordt er geoefend met mogelijke tentamenvragen en is er alle ruimte om vragen te stellen. Met handige tips en een speciaal daarvoor ontwikkeld lespakket leer jij de stof van je tentamen te beheersen.

Excellente docenten

De docenten van StudeerSlim zijn excellente studenten met een 8 of hoger. Zij staan dicht bij de stof van jouw tentamen en weten als geen ander welke moeilijkheden er zijn. Zij helpen jou door de stof heen en beantwoorden al je vragen!

Uniek lespakket

Bij StudeerSlim wordt gewerkt met unieke lespakketten. Deze worden speciaal ontwikkeld voor de tentamentraining die gegeven wordt, door het team van excellente studenten van StudeerSlim (een 8 of hoger).

Persoonlijke aandacht in kleine groepen

De groepen bij de tentamentrainingen van StudeerSlim bestaan maximaal uit 8 tot 10 studenten. Er is daarom veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen.

100% Slagingsgarantie

Bij StudeerSlim weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat jij je tentamens haalt. Wij zijn er zeker van dat jij na een tentamentraining optimaal voorbereidt bent op je tentamen. Haal jij je tentamen onverhoopt niet? Met de slagingsgarantie van StudeerSlim volg jij de herkansingstraining 100% gratis!

Locaties

De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven op centrale, externe locaties. De locatie van een training staat aangegeven op de overzichtspagina van de betreffende studie. Daarnaast sturen we de ingeschreven studenten altijd een mail met daarin informatie en een bevestiging van de locatie waar de training gegeven wordt.

Ervaringen Tentamentrainingen

Pieter – Tentamentraining Europees Recht:

“Europees Recht is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Rechten en IB/IO. Ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining van StudeerSlim. De cursus was erg goed georganiseerd en het lespakket en de docent hebben me echt geholpen.”

Arslan – Economics and Business Economics:

“Toen ik naar Groningen kwam had ik moeite om mijn tentamens te halen. Door het volgen van bijles en tentamentrainingen bij StudeerSlim sta ik nu gemiddeld een 8,5. Mijn dank gaat uit naar StudeerSlim!”

Janine – Tentamentraining Statistiek Psychologie:

“Ik heb twee cursussen bij StudeerSlim gevolgd en ben er absoluut over te spreken. Tijdens de tentamentraining wordt de theorie besproken en duidelijk uitgelegd. Er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Verder was er alle ruimte om vragen te stellen.”

Bekijk het aanbod van tentamentrainingen!

StudeerSlim heeft het beste en grootste aanbod tentamentrainingen in Groningen en Leeuwarden. Bekijk nu welke trainingen er deze periode voor jouw studie worden gegeven!

Bijles

Bijles voor hogeschool en universiteit

Soms kun je bij een moeilijk vak wel wat extra hulp gebruiken. In de grote collegezalen is niet altijd ruimte voor persoonlijke aandacht. Tijdens de bijlessen van StudeerSlim kun je al je vragen stellen en helpen wij je de stof te begrijpen. Een slimme keuze dus.

Excellente docenten

De docenten van StudeerSlim zijn excellente studenten met hoger dan een 8. Zij staan dicht bij de stof van jouw tentamen en weten als geen ander welke moeilijkheden er zijn. Zij helpen jou door de stof heen, geven je tips hoe jij je het beste kunt voorbereiden en beantwoorden al je vragen!

Naast individuele bijles ook groepsbijles

Bij StudeerSlim kun je naast individuele bijles ook groepsbijles volgen, met bijvoorbeeld vrienden of studiegenoten. Je volgt al bijles vanaf €12,50 per uur. Check nu tarieven voor meer informatie.

Locaties

In overleg met de docent bepaal je waar de bijles plaats zal vinden. Bijvoorbeeld thuis, of op een handige openbare plek, zoals in de bibliotheek.

Ervaringen Bijles

Mariëtte, student Psychologie – Bijles Statistiek 2:

“Ik vond Statistiek het moeilijkste onderdeel van de studie Psychologie. Doordat de docent alles helder uitlegde en we veel hebben geoefend begrijp ik het nu echt. Ik heb een 8 gehaald voor mijn tentamen en bovendien is de kennis nu erg handig bij het schijven van mijn scriptie!”

Steve, student Chemistry – Bijles Calculus:

“Met de uitleg van de docent begreep ik de stof veel beter. Ik weet zeker dat doordat ik nu een goede basis heb, de vervolgvakken op het vak Calculus een stuk makkelijker zullen zijn!”

Ralf, student Bedrijfskunde – Bijles Mathematics:

“Door de bijlessen kreeg ik inzicht in het vak Mathematics. Ik heb veel geleerd van de bijles en het was zeker het geld waard, omdat het een belangrijk onderdeel van de bachelor is.”

Meld je aan voor bijles!

StudeerSlim biedt bijles voor heel veel studies in Groningen en Leeuwarden. Als jij je aanmeldt koppelen wij je aan een docent die jou door de stof van dat moeilijke vak zal helpen!