Aanbod tentamentrainingen Rijkuniversiteit Groningen

StudeerSlim heeft het grootste en beste aanbod tentamentrainingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Onze docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) helpen jou om je optimaal voor te bereiden op je tentamen. Hieronder vind je voor welke studies van de RUG wij tentamentrainingen aanbieden.

Ervaringen

Pieter – Tentamentraining Europees Recht:

“Europees Recht is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Rechten en IB/IO. Ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining van StudeerSlim. De cursus was erg goed georganiseerd en het lespakket en de docent hebben me echt geholpen.”

Arslan – Economics and Business Economics:

“Toen ik naar Groningen kwam had ik moeite om mijn tentamens te halen. Door het volgen van bijles en tentamentrainingen bij StudeerSlim sta ik nu gemiddeld een 8,5. Mijn dank gaat uit naar StudeerSlim!”

Janine – Tentamentraining Statistiek Psychologie:

“Ik heb twee cursussen bij StudeerSlim gevolgd en ben er absoluut over te spreken. Tijdens de tentamentraining wordt de theorie besproken en duidelijk uitgelegd. Er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Verder was er alle ruimte om vragen te stellen.”

Aanbod tentamentrainingen Hanzehogeschool Groningen

Sinds 2012 biedt StudeerSlim ook tentamentrainingen voor studenten aan de Hanzehogeschool Groningen. Bereid je optimaal voor op je tentamens en meld je aan! In de lijst hieronder vind je voor welke studies aan de Hanzehogeschool Groningen wij tentamentrainingen aanbieden.

Aanbod tentamentrainingen Stenden Hogeschool Leeuwarden

Ook bieden wij tentamentrainingen en bijles voor studenten aan Stenden Hogeschool Leeuwarden. Hieronder vind je een overzicht van de studies waarvoor StudeerSlim tentamentrainingen biedt. Staat jouw studie er niet tussen? Meld je aan voor bijles van StudeerSlim!

Op zoek naar bijles?

Ben jij op zoek naar bijles voor de universiteit of hogeschool? Meld je nu aan voor bijles van StudeerSlim. Onze docenten staan voor je klaar om jou te helpen bij lastige vakken. Zodat jij een dikke voldoende haalt op je volgende tentamen!