Science and Engineering

StudeerSlim biedt tentamentraingen voor studies van de faculteit Science and Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een tentamentraining bereid jij je optimaal voor op zelfs de lastigste vakken van je studie.

Tentamentraining

Tijdens een tentamentraining word je door de docenten (excellente studenten met hoger dan een 8) klaargestoomd voor je tentamen door behandeling van theorie en oefening met tentamenvragen. Zij weten als geen ander wat de moeilijkheden van het vak zijn en jij kunt bij ze terecht met al je vragen. De tentamentrainingen van StudeerSlim worden gegeven in kleine groepen, met maximaal 8 tot 10 studenten. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen vragen.

Schrijf je in!

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen deze periode worden aangeboden voor Science and Engineering aan de RUG. Staat jouw vak er niet tussen en wil je wel graag begeleiding? Laat het ons even weten via beta@studeerslim.nl!

Tentamentraining Calculus 1 - 1a - € 110

  • Semester: 1a
  • Kosten: €110
  • Locatie: Ganzevoortsingel 14, Groningen
  • Tentamen: 04/11/2017

Voor de studies Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde, Technische Natuurkunde, Technische Wiskunde, General Mathematics en Statistics & Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen wordt in periode 1a de tentamentraining Calculus 1 aangeboden. Calculus kan een lastig vak zijn, maar tijdens een tentamentraining word jij door een excellente docent optimaal voorbereid op je tentamen. Zodat jij bij het tentamen boven de stof staat.

Bereid je optimaal voor op je tentamen en schrijf je nu in voor de tentamentraining Calculus 1 RUG!

Rooster:

4 x 3 uur tentamentraining
Rooster volgt nog.