Bijles scholieren

Studeer Slim biedt middelbare scholieren individuele bijles en een persoonlijke begeleiding. Daarnaast worden er examentrainingen aangeboden ter voorbereiding op de eindexamens. Ben je een middelbare scholier en heb je behoefte aan individuele begeleiding of bijles? Wil jij tentamens of examens halen, of cijfers verbeteren? Dan is Studeer Slim perfect voor jou! Studeer Slim heeft vele studenten in dienst die bijles geven. Omdat deze studenten zelf ook de vakken op het voortgezet onderwijs gevolgd hebben weten zij precies wat er verwacht wordt. Hierdoor garandeert Studeer Slim dat je optimaal bijles krijgt. Bovendien kan er geoefend worden met oude examens of voorbeeldexamens.

De bijles is voornamelijk gericht op Gymnasium, VWO en HAVO scholieren, maar ook geschikt voor scholieren van andere richtingen. Voor alles geldt: de bijles is voor een betaalbare prijs. De bijles kan ook thuis gegeven worden.

Studeer Slim biedt bijles aan in Groningen, Amsterdam en Utrecht. Maak hier je keuze om je direct in te schrijven voor bijles in Groningen, Amsterdam of Utrecht. Neem contact met ons op indien je in een andere stad bijles wilt krijgen.

Groningen Amsterdam Utrecht

Kies hier om je direct in te schrijven voor het examenpakket van Studeer Slim.

Studeer Slim biedt ook:

Tentamentraining

Tentamentraining studenten

button2

Bijles studenten

Recensies

Jeroen - Mathematics pre-master: ''Ik was door de tentamentraining van Studeer Slim perfect voorbereid op het tentamen en heb zelfs een 8 gehaald! Ik zou ook andere studenten aanraden een cursus te volgen bij Studeer Slim, het is het geld meer dan waard.''

Arslan - Economics and Business Economics: "Toen ik naar Groningen kwam had ik problemen om überhaupt tentamens te halen. Met hulp van Studeer Slim ben ik eerst mijn tentamens gaan halen waarna ik gemiddeld een 8,5 ben gaan halen. Mijn dank gaat uit naar Studeer Slim!"

Leonie - Bachelor Psychologie: "Ondanks dat ik niet het gevoel had helemaal niets te bakken van statistiek, wilde ik voor goede cijfers toch nog even wat extra. Ik heb bij Studeer Slim tentamentrainingen voor testtheorie (7), en statistiek 2 (7.9) gevolg en heb voor statistiek 3 bijles en tentamentraining gevolgd (8.8). Ik ben met name erg tevreden over de kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid van de docenten bij Studeer Slim. Bij de bijles kon ik ook vragen tussendoor stellen per mail, waarop ik snel antwoord kreeg, wat dus erg efficiënt werkte. Kortom: mocht je het vak zeker weten willen halen en liefst met een goed cijfer, dan is dit een zeer welkome aanvulling op je colleges!''

Pieter - Europees Recht: "Europees Recht vak is een van de moeilijkste vakken in de bachelors Rechten en IB/IO en ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining te volgen bij Studeer Slim. Het lespakket en de docent hebben me echt geholpen en de cursus was ook erg goed georganiseerd."

Nick - Statistics 1: ''Door de tentamentraining bij Studeer Slim te volgen voelde ik mij van te voren al zekerder dat ik het tentamen ging halen.''

Barbara - Bachelor Rechtsgeleerdheid: "Door een cursus voor mijn tentamen bij Studeer Slim te volgen heb ik op een effectieve manier snel alle stof kunnen leren. De docent legde goed uit en had veel ervaring. Ik kom zeker nog eens terug!"

Janine - Statistiek Psychologie: "Ik heb twee cursussen bij Studeer Slim gevolgd en ben absoluut te spreken over het concept. De tentamentraining bevat niet alleen de theorie, die ook nog eens duidelijk wordt uitgelegd, er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen."

Jeroen - Statistics pre-master: "De duidelijke uitleg en het oefenen van examenvragen heeft me enorm geholpen om het tentamen met een 8 in een keer te halen. Het lespakket en de docent waren beiden erg goed en ik ben blij dat ik de cursus heb mogen volgen."