Tarieven

Tarieven tentamentraining studenten

Afhankelijk van het vak bestaat een tentamentraining uit drie, vier of vijf lessen van elk drie uur. De tarieven zijn als volgt:

  • Drie lessen van drie uur: € 85,00
  • Vier lessen van drie uur: € 110,00
  • Vijf lessen van drie uur: € 129,00

Tarieven bijles studenten

De tarieven van bijles hangen af van de groepsgrootte. Hoe meer studenten, hoe goedkoper de bijles per persoon. Individuele bijles kost € 20,00 per uur.

Tarieven bijles scholieren

Individuele bijles kost vanaf € 17,00 per uur. Bij bijles aan huis komt er een reisvergoeding bovenop. Er dient minimaal 4 uur per maand aan bijles te worden afgenomen.

Betalingswijze

Studenten kunnen een tentamentraining betalen middels een automatische incasso of door contant te betalen aan het begin van de eerste les. Als je de eerste les niet contant kunt betalen, dan dien je voor een automatische incasso te tekenen. Studenten die niet in het bezit zijn van een Nederlands banknummer zijn verplicht om een IBAN nummer te vermelden of om contant te betalen. Let op: indien je contant wenst te betalen, worden € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Bijles kan alleen betaald worden middels een automatische incasso.

Recensies

Jeroen - Mathematics pre-master: ''Ik was door de tentamentraining van Studeer Slim perfect voorbereid op het tentamen en heb zelfs een 8 gehaald! Ik zou ook andere studenten aanraden een cursus te volgen bij Studeer Slim, het is het geld meer dan waard.''

Arslan - Economics and Business Economics: "Toen ik naar Groningen kwam had ik problemen om überhaupt tentamens te halen. Met hulp van Studeer Slim ben ik eerst mijn tentamens gaan halen waarna ik gemiddeld een 8,5 ben gaan halen. Mijn dank gaat uit naar Studeer Slim!"

Leonie - Bachelor Psychologie: "Ondanks dat ik niet het gevoel had helemaal niets te bakken van statistiek, wilde ik voor goede cijfers toch nog even wat extra. Ik heb bij Studeer Slim tentamentrainingen voor testtheorie (7), en statistiek 2 (7.9) gevolg en heb voor statistiek 3 bijles en tentamentraining gevolgd (8.8). Ik ben met name erg tevreden over de kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid van de docenten bij Studeer Slim. Bij de bijles kon ik ook vragen tussendoor stellen per mail, waarop ik snel antwoord kreeg, wat dus erg efficiënt werkte. Kortom: mocht je het vak zeker weten willen halen en liefst met een goed cijfer, dan is dit een zeer welkome aanvulling op je colleges!''

Pieter - Europees Recht: "Europees Recht vak is een van de moeilijkste vakken in de bachelors Rechten en IB/IO en ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining te volgen bij Studeer Slim. Het lespakket en de docent hebben me echt geholpen en de cursus was ook erg goed georganiseerd."

Nick - Statistics 1: ''Door de tentamentraining bij Studeer Slim te volgen voelde ik mij van te voren al zekerder dat ik het tentamen ging halen.''

Barbara - Bachelor Rechtsgeleerdheid: "Door een cursus voor mijn tentamen bij Studeer Slim te volgen heb ik op een effectieve manier snel alle stof kunnen leren. De docent legde goed uit en had veel ervaring. Ik kom zeker nog eens terug!"

Janine - Statistiek Psychologie: "Ik heb twee cursussen bij Studeer Slim gevolgd en ben absoluut te spreken over het concept. De tentamentraining bevat niet alleen de theorie, die ook nog eens duidelijk wordt uitgelegd, er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen."

Jeroen - Statistics pre-master: "De duidelijke uitleg en het oefenen van examenvragen heeft me enorm geholpen om het tentamen met een 8 in een keer te halen. Het lespakket en de docent waren beiden erg goed en ik ben blij dat ik de cursus heb mogen volgen."