Docenten

Studeer Slim garandeert kwaliteit. Daarom geven alleen topstudenten met sociale vaardigheden tentamentrainingen of bijles. Studeer Slim hanteert een strenge selectie bij haar personeel zodat elke student verzekerd is van kwalitatief hoogstaande studiebegeleiding. De volgende docenten geven tentamentrainingen en bijles voor Studeer Slim:

Stijn Stijn Broekema Stijn is niet alleen docent (tentamentrainingen en bijlessen), Stijn is ook de algemeen coördinator en coördinator Economie en Bedrijfskunde bij Studeer Slim Groningen. Stijn studeert de bachelor bedrijfseconomie, is met een 8.7 gemiddelde een van de toppers van de studie en winnaar van ‘Freshman of the year’. Tot slot heeft Stijn als studentassistent aan de Rijksuniversiteit Groningen gewerkt. Jakob Jakob van den Eijnden Jakob studeert de bachelor sterrenkunde en staat hierbij een 8.8 gemiddeld. Tijdens tentamentrainingen en bijlessen zal Jakob al zijn wiskundekennis overbrengen aan studenten. Hij geeft al drie jaar les voor Studeer Slim. Tot slot is Jakob sinds vorig collegejaar coördinator van de wiskunde-afdeling bij Studeer Slim Groningen. AJ Albert Jan Hummel Albert Jan heeft de bachelors bedrijfseconomie en economie afgerond. Met een 10 voor zijn scriptie heeft hij aangetoond niet alleen hoge cijfers te halen maar ook een prachtige scriptie te kunnen schrijven. Albert Jan geeft tentamentrainingen en bijlessen en is 2 jaar lang coördinator scholieren Studeer Slim Groningen geweest.
gijs2 Gijs Immerman Gijs is student econometrie en een van de meest ervaren docenten van Studeer Slim. Al ruim 4 jaar geeft Gijs hoge kwaliteit tentamentrainingen en bijlessen voor zowel wiskunde als statistiek op elk niveau. Als econometriestudent beheerst hij de stof tot in de puntjes en met zijn ervaring weet hij deze perfect uit te leggen. kassandra Kassanda van Ek Kassandra zit in het laatste jaar van de opleiding wiskunde en heeft vele malen tentamentraining en bijles voor de Pre-MSc gegeven. Dankzij haar opleiding staat ze ver boven stof, en daarnaast heeft ze veel ervaring met het overbrengen van haar kennis. Ook werkt ze als werkcollegedocent voor de RUG. Pieter Pieter Ytsma Pieter is een alleskunner. Hij heeft niet alleen de bachelor Economics cum laude afgerond, Pieter heeft tegelijkertijd ook de bachelor Internationale Betrekkingen en Organisaties afgerond. Daarnaast was Pieter winnaar van ‘Freshman of the year’. Pieter geeft al meer dan 3 jaar les voor Studeer Slim en heeft gewerkt als algemeen coördinator en coördinator Economie en Bedrijfskunde bij Studeer Slim Groningen.
Onbekend Ytzen Marseille Ytzen volgt momenteel de masters Privaat -en Bedrijfsrecht. Hij staat bekend als een uitmuntende student, zo heeft hij meerdere masterclasses gevolgd en een prestigieuze stage gelopen. Daarnaast is hij met een 8,2 voor zijn Studentenrechtbank verkozen tot ‘spreker van de dag’. Ytzen kan op een gedegen en actieve manier tijdens een training zijn kennis overbrengen aan studenten. joris Joris Gazendam Met zijn achtergrond en jaren ervaring als docent bij Studeer Slim is Joris een gouden kracht. Onlangs heeft hij zijn master Staats –en Bestuursrecht cum laude en nog een Onderzoeksmaster in het recht afgerond. Op dit moment is hij bezig met het schrijven van zijn proefschrift aan de RUG. Met al zijn jaren ervaring brengt Joris tijdens een training studenten feilloos alle kneepjes van het vak bij. Onbekend Kristel Diender Kristel is bijna klaar met haar bachelor Rechtsgeleerdheid. Met meerdere achten op haar lijst blinkt ze uit in verschillende vakken. Tijdens de trainingen die Kristel verzorgt, zal ze al haar kennis op het gebied van het recht op studenten overbrengen. Naast haar werk als docent bij Studeer Slim is Kristel erg sportief en roeit en hockeyt ze fanatiek.
wilko3 Wilko Bodde Wilko Bodde heeft de bachelor psychologie afgerond en is nu bezig met de master. Hij werkt sinds juni 2013 bij Studeer Slim. Hij geeft tentamentrainingen en bijlessen in statistiek. Zelf doet hij nu de klinische master van psychologie. Onbekend Eduard Suari Eduard, afkomstig uit Spanje, volgt de Research Master in Economics. Door zijn goede resultaten en ervaring als student- en onderzoeksassistent op de universiteit, wordt hij door Studeer Slim ingezet bij de vakken voor de bachelor E&BE. foto-simone Simone Willigers Simone Willigers is bezig met de bachelor psychologie en volgt het Honours College. Simone werkt al meer dan een jaar als docent bij Studeer Slim en sinds kort is ze ook de coördinator Gedrags- en Maatschappijwetenschappen. Naast haar werkzaamheden bij Studeer Slim werkt Simone al ruim 2 jaar als student-assistent aan de Rijksuniversiteit Groningen.
edsard Edsard van der Werf Edsard studeert de bachelors rechtsgeleerdheid en geschiedenis, daarnaast zet hij zich in voor de rechtswinkel Groningen en is hij deelnemer aan het honours programma van de RUG. Met meedere tienen op zijn lijst heeft hij kennis van verschillende richtingen binnen het recht en kan hij dit uitstekend overbrengen op studenten tijdens een training. Joanne Joanne Tabak Joanne bevindt zich in het tweede jaar van de BSc Accountancy & Controlling. Door haar goede resultaten tijdens haar eerste jaar, is ze benaderd door Studeer Slim om docent te worden bij accounting-vakken. Vervolgens is ze in de zomer gevraagd om Coördinator Scholieren te worden, wat ze met plezier is gaan doen! Naast haar studie en haar werk voor Studeer Slim is ze actief bij de financiële studievereniging Risk. mark Mark Wilming Mark heeft in één jaar zijn propedeuse Economics gehaald met uitmuntende resultaten. Nu, in zijn tweede jaar, is hij docent geworden bij Studeer Slim om zijn uitstekende kennis van de eerstejaarsvakken over te brengen op studenten. Bovendien is hij recent aangesteld als docent voor de training van een tweedejaarsvak dankzij zijn goede resultaat! Mark geeft ook bijles aan studenten op de universiteit, het HBO en de middelbare school.
akkelyn-klein Akkelyn Tabak Akkelyn werkt al ruim twee jaar bij Studeer Slim en heeft zo langzamerhand ervaring op vele gebieden binnen de economische studies, met name op het gebied van Accounting en Finance. Ze bevindt zich in de laatste fase van haar BSc Bedrijfseconomie. Naast haar werk bij Studeer Slim is Akkelyn actief geweest als studentassistent op de Rijksuniversiteit Groningen en ze is actief bij de financiële studievereniging Risk. loisgroot Loïs de Haan Loïs gaat per februari beginnen met de MSc Lerarenopleiding Economie en zal ook de MSc Economics doen. Door haar goede resultaten is ze niet alleen door Studeer Slim benaderd, maar ook door de universiteit als studentassistent voor Macro en Microeconomics. Loïs is ook actief bij de Economische & Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF). Irina Irina Colomeet Irina heeft haar BSc Economics afgerond aan de Alexandru Ioan Cuza University of Iasi in Roemenië met maar liefst een 9 gemiddeld. Vervolgens heeft ze de MSc Finance & Risk Management met ruim een 9 gemiddeld afgerond aan dezelfde universiteit en sinds de zomer van 2013 heeft ze ook een MSc Finance aan de RUG voltooid, met een 8 gemiddeld.
sanderijnSanderijn Kok Sanderijn is een van de nieuwe aanwinsten van Studeer Slim. Met een 8,6 gemiddeld voor haar propedeuse Rechtsgeleerdheid en daarnaast het volgen van italiaanse vakken is ze een excellente student en tevens docent. Ze is van alle markten thuis en bedreven in het (bij)les geven. eline Eline Brinkhuis Eline bevindt zich in de afrondende fase van de bachelors Accountancy en Bedrijfseconomie. Tijdens haar studentassistentschap op de universiteit kwam ze erachter dat ze het erg leuk vond om docent te zijn en er bovendien goed in was! Bij Studeer Slim richt ze zich met name op de accounting-vakken, maar voor eerstejaarsvakken van E&BE en IB is ze ook inzetbaar!
Recensies

Jeroen - Mathematics pre-master: ''Ik was door de tentamentraining van Studeer Slim perfect voorbereid op het tentamen en heb zelfs een 8 gehaald! Ik zou ook andere studenten aanraden een cursus te volgen bij Studeer Slim, het is het geld meer dan waard.''

Arslan - Economics and Business Economics: "Toen ik naar Groningen kwam had ik problemen om überhaupt tentamens te halen. Met hulp van Studeer Slim ben ik eerst mijn tentamens gaan halen waarna ik gemiddeld een 8,5 ben gaan halen. Mijn dank gaat uit naar Studeer Slim!"

Leonie - Bachelor Psychologie: "Ondanks dat ik niet het gevoel had helemaal niets te bakken van statistiek, wilde ik voor goede cijfers toch nog even wat extra. Ik heb bij Studeer Slim tentamentrainingen voor testtheorie (7), en statistiek 2 (7.9) gevolg en heb voor statistiek 3 bijles en tentamentraining gevolgd (8.8). Ik ben met name erg tevreden over de kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid van de docenten bij Studeer Slim. Bij de bijles kon ik ook vragen tussendoor stellen per mail, waarop ik snel antwoord kreeg, wat dus erg efficiënt werkte. Kortom: mocht je het vak zeker weten willen halen en liefst met een goed cijfer, dan is dit een zeer welkome aanvulling op je colleges!''

Pieter - Europees Recht: "Europees Recht vak is een van de moeilijkste vakken in de bachelors Rechten en IB/IO en ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining te volgen bij Studeer Slim. Het lespakket en de docent hebben me echt geholpen en de cursus was ook erg goed georganiseerd."

Nick - Statistics 1: ''Door de tentamentraining bij Studeer Slim te volgen voelde ik mij van te voren al zekerder dat ik het tentamen ging halen.''

Barbara - Bachelor Rechtsgeleerdheid: "Door een cursus voor mijn tentamen bij Studeer Slim te volgen heb ik op een effectieve manier snel alle stof kunnen leren. De docent legde goed uit en had veel ervaring. Ik kom zeker nog eens terug!"

Janine - Statistiek Psychologie: "Ik heb twee cursussen bij Studeer Slim gevolgd en ben absoluut te spreken over het concept. De tentamentraining bevat niet alleen de theorie, die ook nog eens duidelijk wordt uitgelegd, er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen."

Jeroen - Statistics pre-master: "De duidelijke uitleg en het oefenen van examenvragen heeft me enorm geholpen om het tentamen met een 8 in een keer te halen. Het lespakket en de docent waren beiden erg goed en ik ben blij dat ik de cursus heb mogen volgen."