Contact

Je kunt contact met ons opnemen door te e-mailen of door te bellen. Vermeld in een e-mail duidelijk of je een student bent of een scholier, wat voor vorm van studiebegeleiding je wilt en voor welke vak(ken). Verder is het handig om aan te geven hoeveel uur bijles je ongeveer wilt per week en wanneer je graag wilt beginnen.

Algemene Zaken Groningen:
groningen@studeerslim.nl
06-22189057
Economie en Bedrijfskunde:
feb@studeerslim.nl
06-52548714
Rechten:
rechten@studeerslim.nl
06-83228224
Psychologie, Pedagogiek en Sociologie:
gmw@studeerslim.nl
06-14729058
HBO:
hbo@studeerslim.nl
06-30925459
Scholieren:
scholieren@studeerslim.nl
06-21235512
Amsterdam:
amsterdam@studeerslim.nl
06-11239363

Ben je geïnteresseerd om voor Studeer Slim te werken neem dan contact op met de desbetreffende contactpersoon. Adresgegevens: Studeer Slim Ganzevoortsingel 14 9711 AL Groningen KvK-nummer: 58281444 IBAN: NL13 INGB 0658767720

Recensies

Jeroen - Mathematics pre-master: ''Ik was door de tentamentraining van Studeer Slim perfect voorbereid op het tentamen en heb zelfs een 8 gehaald! Ik zou ook andere studenten aanraden een cursus te volgen bij Studeer Slim, het is het geld meer dan waard.''

Arslan - Economics and Business Economics: "Toen ik naar Groningen kwam had ik problemen om überhaupt tentamens te halen. Met hulp van Studeer Slim ben ik eerst mijn tentamens gaan halen waarna ik gemiddeld een 8,5 ben gaan halen. Mijn dank gaat uit naar Studeer Slim!"

Leonie - Bachelor Psychologie: "Ondanks dat ik niet het gevoel had helemaal niets te bakken van statistiek, wilde ik voor goede cijfers toch nog even wat extra. Ik heb bij Studeer Slim tentamentrainingen voor testtheorie (7), en statistiek 2 (7.9) gevolg en heb voor statistiek 3 bijles en tentamentraining gevolgd (8.8). Ik ben met name erg tevreden over de kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid van de docenten bij Studeer Slim. Bij de bijles kon ik ook vragen tussendoor stellen per mail, waarop ik snel antwoord kreeg, wat dus erg efficiënt werkte. Kortom: mocht je het vak zeker weten willen halen en liefst met een goed cijfer, dan is dit een zeer welkome aanvulling op je colleges!''

Pieter - Europees Recht: "Europees Recht vak is een van de moeilijkste vakken in de bachelors Rechten en IB/IO en ik had dan ook nooit een 8 kunnen halen zonder de tentamentraining te volgen bij Studeer Slim. Het lespakket en de docent hebben me echt geholpen en de cursus was ook erg goed georganiseerd."

Nick - Statistics 1: ''Door de tentamentraining bij Studeer Slim te volgen voelde ik mij van te voren al zekerder dat ik het tentamen ging halen.''

Barbara - Bachelor Rechtsgeleerdheid: "Door een cursus voor mijn tentamen bij Studeer Slim te volgen heb ik op een effectieve manier snel alle stof kunnen leren. De docent legde goed uit en had veel ervaring. Ik kom zeker nog eens terug!"

Janine - Statistiek Psychologie: "Ik heb twee cursussen bij Studeer Slim gevolgd en ben absoluut te spreken over het concept. De tentamentraining bevat niet alleen de theorie, die ook nog eens duidelijk wordt uitgelegd, er wordt ook veel geoefend met examenvragen. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen."

Jeroen - Statistics pre-master: "De duidelijke uitleg en het oefenen van examenvragen heeft me enorm geholpen om het tentamen met een 8 in een keer te halen. Het lespakket en de docent waren beiden erg goed en ik ben blij dat ik de cursus heb mogen volgen."